fbpx

Over ons

Intens geloof in jouw invloed

Leaders gelooft in ieders invloed. We geloven dat iedereen de ruimte heeft om te sturen. Om richting te geven. Te besluiten. En bij te dragen aan datgene dat nodig is. Of dat nu op je werk of thuis is. We begrijpen als geen ander dat het nemen van die regie soms lastig kan zijn. Verwachtingen vanuit je omgeving spelen mee. In je hoofd is het dikwijls gedoe. Er is nog zoveel te doen. En ach, zo belangrijk is het misschien allemaal niet?  

We nodigen leidinggevende professionals uit voor een liefdevolle confrontatie met hun onbenutte kracht. Persoonlijk leiderschap als bewezen strategie voor een prettiger en bewuster leven. Als er zoveel ruimte in je zit, waarom zou je dan blijven vallen en opstaan? Ga je staan en opvallen? Wij maken je graag bewust van jouw potentie. En begeleiden je in het uitbouwen daarvan.  

Het team van Leaders bestaat uit gedreven en ervaren coaches die hun roots in het bedrijfsleven hebben liggen. Samen met hun paarden en gevestigd door heel Nederland dragen zij hun steentje bij aan het welzijn van ons gezamenlijk systeem: de werkende samenleving waar we allen onderdeel van zijn. 

Over Carina Braams

Web1

Carina is oprichter en eigenaar van Leaders en BramasCoaching. Tevens bedenker van de Leiderschapsanalyse in 1 dag. Zij houdt zich al jarenlang bezig met het begeleiden van managers, als coach maar ook als sparringpartner. Zij komt uit een ondernemersgezin en kan door haar zakelijk inzicht eenvoudig de vertaalslag maken naar de werkvloer. Doordat zij ervaring heeft in het zakenleven en zij de confrontatie niet schuwt komt zij snel tot de kern. Carina heeft veel coach/training methodieken tot haar beschikking maar het liefst coacht zij samen met een paard. Paarden zijn altijd een belangrijk onderdeel van haar leven geweest. De combinatie van haar passie voor paarden en haar drive om bewustwording te creëren zorgt ervoor dat doelen behaald worden. Eén sessie met het paard staat gelijk aan 3 sessies zonder paard! Carina is aangesloten bij de NOBCO wat garant staat voor kwaliteit en integriteit.

Over Marie Therese Corbeij

web2

Marie Therese coacht en traint professionals sinds 1996. Sinds 2005 is zij dat gaan combineren met paarden. Daarmee was Marie Therese één van de grondleggers van het hedendaagse coachen met behulp van paarden. Sinds die tijd heeft zij het vak voor zichzelf en voor Nederland op de kaart gezet. Met haar achtergrond als consultant en trainer én haar passie voor paarden is zij 15 jaar geleden als één van de eersten begonnen met het ontwikkelen van verschillende (management)trainingen en modellen. Gebaseerd op leiderschap in een kudde paarden. Daarnaast is Marie Therese gespecialiseerd in (organisatie) trauma’s. Zij leidt hierin ook coaches op. Door haar scherpzinnigheid, oog voor detail, enorme ervaring en resultaatgerichtheid kan zij als geen ander de vinger op de zere plek leggen en daardoor snel tot de essentie komen. Vanuit haar rol als consultant spreekt zij de taal van het bedrijfsleven.

Gericht op natuurlijk management 

Leaders is gespecialiseerd in natuurlijk leiderschap en daarmee gericht op managers en leiders die openstaan voor een prettiger aanpak in hun werk. Voor managers met potentie, die confronterende sessies aangaan en daar kwetsbaar in durven zijn. Dat vraagt moed en verantwoordelijkheid. We werken op basis van theoretische kaders zonder ons te verschuilen áchter die theoretische kaders. Praktisch en ervaringsgericht met de paarden als absolute katalysator. We praten zo min mogelijk. We doen zoveel mogelijk.  

Het paard als katalysator 

In onze coaching en training werken we zoveel mogelijk met de paarden. Als meesters in leiderschap en groepsdynamieken hebben we nog een hoop van ze te leren. Hun feedback is loepzuiver. Ontkennen heeft dan ook geen zin. Maakt het paard geen verbinding, dan volgt het je niet en hebben we iets uit te zoeken in jouw leiderschap. Duidelijk, maar daar kom je ook voor.  

De paarden die worden ingezet maken gebruik van hun natuurlijke overlevingsdrang. Wel zijn ze gewend aan trainings- en coachingsessies en veilig bij de inzet in groepen en bij personen zonder ervaring. Die ervaring heb je dus ook helemaal niet nodig. Samen met onze trainers en coaches versnellen ze jouw groei. Paardencoaching is eenvoudig en raak. Probeer het maar eens. 

Ervaren specialisten uit het bedrijfsleven

Leaders werkt samen met ervaren, gedreven specialisten. Zij hebben allemaal ervaring in het bedrijfsleven en kennen daarmee het klappen van de zweep. Wij geloven dat leiderschap niet een aan te leren trucje is, en verplichten onszelf dan ook om multidisciplinair te werken als het om natuurlijk leiderschap gaat. Om die reden werken onze specialisten vanuit verschillende opleidingen, expertises en methodes aan jouw organisatie. Allen buiten de gebaande paden, nieuwsgierig en vriendelijk duidelijk in jouw groeitraject.

Carina Braams
Leaders Training & Coaching
Bramas Coaching

Marie Therese Corbeij
Marengo Training & Coaching

Lara van den Born
Born Talents

Mandy Godschalk
DOORzicht Coaching

Lonneke Kroon
Enerqui Company Coaching

Wendy Opdam
Psychologenpraktijk Barrier

Trots zijn wij op onze samenwerkingen met onder anderen

 

Onze Leaders community

Het lijkt ons geweldig om met jou een community te bouwen. Een community van onze collectieve kennis, waar je 'energie-neutraal' ervaringen mag halen en delen. Hoe we dat zouden kunnen doen weten wij ook nog niet precies. Het gemeenschappelijke thema is Leiderschap/ondernemerschap.
Laat jouw sparkel zien in de community en een veld neerzetten waar iedereen bij wil zijn! 🙂
Klik hier voor toegang tot de community, ik weet zeker dat je het bijzonder vindt!