fbpx

In 3 maanden naar natuurlijk krachtig leiderschap

Hoe het werkt

Wij gaan jou begeleiden naar de leider die je wilt zijn. Zonder dat je over je grenzen heen hoeft te gaat. Je gaat leren om je team naar een hoger niveau te tillen zodat er meer verantwoording genomen kan worden. Je bouwt aan een zelfstandig team. Je leert niet alleen je brein maar ook je gevoel in te zetten. We werken daarbij graag met paarden. We kunnen veel leren van de dynamieken in de kudde én paarden zijn een enorme proces versneller en dus zeer geschikt voor mensen die zich snel willen ontwikkelen.

We maken 3 beloftes zodat je geen risico loopt

  1. Het programma duurt 3 maanden, als je na 3 maanden het doel niet bereikt hebt, gaan we door tot het doel wel bereikt is. Met onbeperkte 1:1 coaching.
  2. We blijven je accountable houden! Dus je wordt iedere dag verantwoordelijk gehouden om te werken aan het gestelde doel.
  3. En we hebben een niet-goed-geld-terug garantie. Als blijkt dat ondanks ons harde werken en jouw inzet ons doel niet bereikt is en er geen veranderingen zijn, krijg jij je geld terug!

Hiermee zijn al jouw risico's weggenomen.

Tijdens deze 3 maanden ontvang je ongeveer 40 uur aan coaching. Deze is zowel on- als off- line, 1:1 als in een groep. Na de 90 dagen laten we je niet ineens los, je hebt nog de beschikking over een nazorg traject in de facebook community en 2 strategie gesprekken via Zoom.

Wanneer is dit iets voor jou:

  • Als jij een manager of ondernemer bent die een natuurlijk leider wil worden.
  • Als je het lastig vindt om je grenzen aan te geven.
  • Als je moeite hebt met politieke keuzes waar jij wel verantwoording voor moet nemen.
  • Als je een energie lek hebt op het motiveren van je team
  • Als het lastig is om mensen aan boord te houden of nieuwe te werven

Bij interesse plan een geheel gratis en vrijblijvende zoomcall in via deze knop