fbpx

Individuele coaching

Alleen jij kan verandering brengen

Je hebt het besluit genomen om je heen te kijken. Om te onderzoeken hoe je tot verandering kan komen in je leven. Je wil simpelweg minder gedoe. Meer rust. Eindelijk dat ene besluit nemen. Hoe dan ook: je hebt moed en nieuwsgierigheid gevonden. Want je weet: alleen jij kan verandering brengen. Een prachtig inzicht dat leiderschap vraagt.  

Regie leren pakken 

Leaders begeleid je graag. Met coaching en training en de paarden als krachtig middel. Niet om je een kunstje te leren, maar juist vanuit je eigen regie en bewustzijn te komen tot meer invloed op jouw leven. Want dat heb je, als geen ander. Je hebt alleen de prikkeling nodig om daar meer mee aan de slag te gaan. Wij helpen je bij het realiseren van bewustzijn en het ervaren van het effect van leiding geven en leiding nemen. Met Leaders hervind je de regie op je (werkende) leven. Die regie is namelijk ook de sleutel tot een prettiger leven, voor jezelf en met elkaar. 

Persoonlijke coaching met groots effect 

Jij staat centraal in dit traject. Met alles dat je bent, vindt, doet en zegt. Je werk, je loopbaan, je persoonlijke ontwikkeling, je kijk op de wereld, je leiderschap, je angsten en drempels. Kortom; in ons traject schuwen we de randen van jouw vraag niet. Gewoon omdat je dat nodig gaat hebben om écht daar te komen waar je wil. We pellen alles af en komen tot jouw onbenutte kracht, zodat je koers vindt. En vanuit daar verder sturen gaat. We doen dat in vier tot zes sessies, afhankelijk van je vraag en de complexiteit ervan. Wat het je oplevert?

  • Meer zelfvertrouwen
  • Minder gedoe
  • Meer rust
  • Inzicht en bewustwording
  • Ruimte in je hoofd en lijf

Paarden als katalysator 

Als het om koers, richting, leiderschap en regie gaat, zijn paarden meesters. Het voortbestaan van paarden hangt immers af van de kwaliteit van dat leiderschap. Anders dan bij de mens, wordt een inferieure leider door het paard nooit gevolgd. En dat inzicht zetten we in tijdens onze coach- en trainingstrajecten. Paardencoaching dus. We kunnen namelijk wel praten over wensen, behoeftes en verandering, maar we zullen het uiteindelijk gewoonweg moeten doen. De paarden helpen door hun communicatiestijl in het aanvoelen, reflecteren en spiegelen. Zij vormen daarmee praktische feedback op onszelf en ons handelen. Zonder veroordeling en zonder sociaal wenselijk te zijn, maar niet minder duidelijk. We zetten ze dan ook in als katalysator in de sessies. Daardoor staat een sessie met paarden gelijk aan 3 sessies zonder paarden.  

Is het iets voor mij? 

Leaders is niets voor jou als je wel verandering wil, maar wacht tot het op je pad komt. Je besluit dat het tot die tijd wel prima is zo; het is gewoon niet anders. Je houdt halsstarrig vast aan wat je gewend bent. Alleen externe zaken moeten even meewerken. Aan jou ligt het namelijk niet.  

Als dit herkenbaar voor je is, heb je de keuze: je zienswijze loslaten en starten met verandering, of vrede hebben met hoe het is.  Sta je wél open voor reflectie, dan heb je al moed en nieuwsgierigheid gevonden. Want je weet het wel: alleen jij kan verandering brengen. Een prachtig inzicht dat leiderschap vraagt. 

Hoe gaat individuele coaching in zijn werk? 

Laten we bespreken waar je tegenaan loopt. Dat kan via een vrijblijvend kennismakingsgesprek die je hieronder kan inplannen. We bespreken de mogelijkheden en aan de hand daarvan bepalen we het traject. Je kan daarbij rekening houden met de volgende tarieven: 

  • 3 maanden individuele coaching met 24/7 whatsapp ondersteuning op basis van redelijkheid, 5 sessies van 1,5 uur plus intake: 1100,- excl BTW
  • 3 maanden individuele coaching met 24/7 whatsapp ondersteuning op basis van redelijkheid, disc of drijfveren profiel, 6 sessies plus intake: 1350,- excl BTW
  • Per sessie: vanaf 175,- excl BTW

Vergeet niet: alleen jij kan verandering brengen. Heb je de moed om die reis vandaag te vervolgen?