fbpx

Leaders Jaartraject

Intens en persoonlijk coachtraject voor managers met potentie

Je bent (al jaren) leidinggevende en hebt de nodige high potential cursussen gezien. Met theoretische modellen heb je jezelf al eens blootgelegd. Van valkuilen-lijstjes naar voorbeeld-leiders. We hebben allemaal beterschap beloofd. Het heeft je zeker wat gebracht. En toch? Dat knaagje dat je er nog niet bent? En soms de absolute frustratie wanneer je je ergert, spanning voelt en mis grijpt? Snappen we. Af en toe moet je er uit, vinden we. Loskomen van de theorie en er écht voor gaan. Met het Leaders Jaartraject ga je compleet door de mangel. Beloofd. Omdat we een intens geloof hebben in jouw invloed. We're gettin' you there. 

Het ongemak opgezocht 

Het Leaders Jaartraject is coaching en training met hoge intensiteit. Gedurende 12 dagen gaan we met verschillende methoden aan de slag met jouw leiderschap. Vanuit onze nieuwsgierigheid kijken we naar waar je staat, wie je bent, wat je bent en wat je brengt. Minimaal 3 sessies doen we samen met de paarden. Zij zijn onze ultieme katalysator als het gaat om leiderschap. Volgen doen zij niet zomaar. Als leider geef je richting, tempo en kaders aan. Wat als het paard blijft staan? Wanneer loopt het zelfs van je weg? En hoe werkt dat op de werkvloer? Liefdevol word je geconfronteerd met de echte waarde van jouw leiderschap. Voorbij theoretische kaders. Terug naar de absolute kern. 

Intensief en persoonlijk 

Een jaartraject bij Leaders belooft een intense reis rondom jou. Uiteraard is jouw eigen vraag of behoefte het vertrekpunt van deze reis. In 6 modules van twee dagen bouwen we jouw leiderschap uit. Daarbij mag je rekenen op: 

 • Een impactvol jaar met 12 sessies in 6 modules 
 • Minimaal 3 sessies met de paarden als katalysator 
 • Een keer per kwartaal een online coachinggesprek van een uur 
 • Mogelijkheid tot sparren met alle Leaders trainers via onze besloten Leaders community 
 • Binnen 24 uur respons op WhatsApp of email zodra het urgentie vraagt 
 • Coaching en training op verschillende contextbepalende locaties 

Onbetaalbare coaching 

Uiteraard, een dergelijk avontuur vraagt om een investering. We bedoelen daarmee niet enkel financieel. Juist vanaf de plek waar jij nu staat, jouw potentie en ultieme bijdrage in jouw werk is dit het moment het stuur te pakken. Met beide handen. De hobbels te nemen die erbij horen. Je gaat niet alleen, maar dit is wel jouw reis. Over 12 maanden ben je:  

 • In staat om op prettige en eerlijke wijze feedback te geven 
 • Duidelijk genoeg in het aangeven van kaders waardoor aansturing soepeler gaat 
 • Zo vrij om je eigen koers, creativiteit en innovatie te volgen 
 • In staat problematisch gedrag zonder energieverlies om te buigen 
 • Flexibel genoeg om in elke situatie leiderschap te kunnen tonen 
 • In staat iedere uitdaging terug te brengen tot de essentie en vanuit die eenvoud met elkaar op te lossen 

Dat is onbetaalbare coaching. Om er toch een waarde aan te koppelen, kan je rekenen op een vanafprijs van 11.497,-