fbpx

Persoonlijk leiderschap

De regie weer bij jou 

Ooit zat je bovenop de bal. Je had grip, richting en wist van wanten. Ergens op jouw avontuur is dat gevoel van leiderschap losgelaten. Omdat het mogelijkerwijs nodig was. Vaak hebben we het dan over impactvolle situaties waarin er verminderd ruimte was voor jouw koers, zoals baanverlies, ziekte, overlijden, een pandemie. De veerkracht, waarvan je weet dat het in je zit, is kwijtgeraakt. Of is misschien überhaupt helemaal nieuw voor je. Onze training brengt verandering. Want je bent er. Alles is mogelijk. En je nieuwe hoofdstuk begint nu. 

Persoonlijk leiderschap. Van overleven naar leven 

Persoonlijk leiderschap gaat over kiezen voor het leven, in plaats van genoegen te nemen met overleven. Het gaat om het voelen van zelfvertrouwen om koers te kunnen varen. Het gaat om het bereiken van je persoonlijke doel, in plaats van er alleen maar over te dromen. Herken je het gevoel dat je het niet meer overziet? Dat gevoel van onzekerheid? Hoe lang blijf je vallen en opstaan? 

In 3 maanden de regie hervinden 

Om (weer) achter het stuur van jouw leven te komen, in je werk of privé, gaan we patronen doorbreken. Patronen die je onbewust aanhoudt, maar omwille van wat? Wat brengt het je? En wat bescherm je ermee? Verruim je blik en gun jezelf de vrijheid en balans.

In onze 90-daagse persoonlijke training helpen we je daar kritisch en liefdevol bij. Samen met onze paarden en online kijken we naar de ervaringen die je hebben gebracht naar waar je nu staat. Ook gaan we aan de slag met jouw geleerde wijsheden uit het verleden en hun bijdrage in jouw gewenste situatie. Uiteindelijk werken we alles concreet uit naar verandering en bepalen welke stappen je nog nodig hebt. Praktisch en actiegericht. Want de ruimte om te sturen heb je, maar je mag nu ervaren hoe je deze ook daadwerkelijk gebruikt. Persoonlijk leiderschap gaat immers niet om je wens, maar om je doen. 

Paarden verbinden je wens en gedrag 

Leaders gelooft in invloed in overvloed. Iedereen – jij dus ook – heeft het stuur over zijn (werkende) leven. Hoe stevig heb je het stuur vast? En wat zorgt daarvoor? Om gericht en effectief tot die onderliggende kern te komen, werken we met paarden in deze training (paardencoaching wordt dit genoemd). De paarden ondersteunen in het aanwijzen van intern gedoe, zoals onzekerheid en angst. Hard nodig als stevig fundament, omdat we samen willen werken aan een duurzame gedragsverandering. Ook online gaan we aan de slag met korte interventies of langere individuele en soms groep coach-gesprekken. Deze training is juist door de samenwerking met de paarden zo praktisch en concreet. En dat helpt jou om sneller (weer) koers te kiezen. 

Is een training persoonlijk leiderschap iets voor mij? 

Ja. Omdat je je herkent in onze beschrijving van jouw leven. Omdat je inmiddels erkent – en dat vraagt moed – dat je het stuur vaker uit handen geeft dan je lief is. Omdat je simpelweg nog niet leeft hoe je wenst te leven. Deze training in persoonlijk leiderschap brengt je in 3 maanden: 

  • Inzicht in wat voor jou belangrijk is
  • Welke doelen we hier praktisch aan kunnen koppelen
  • Welke mentale hobbels je daarvan weerhouden
  • Welke keuzes je kan maken om je doel te bereiken
  • Overzicht in de stappen die je in de toekomst gaat zetten

Het is tijd voor actie. Of het nou gaat om je privéleven, je loopbaan, je persoonlijke ontwikkeling of om employability. De training is op verschillende manieren te volgen: 

Bezinnen in Heiloo  

Van april tot oktober kan je ervoor kiezen om de live sessies intern te doen in ons Tuiny House Heiloo.
De training is te volgen v
anaf 2497,-