fbpx

Studiedag voor collega's

Studiedag

Studiedag leiderschaps-coaching met paarden
voor vakgenoten

Leren en intervisie over leiderschaps-coaching in 1 dag

 Je bent een leiderschapscoach, logisch immers zijn paarden afhankelijk van hun leider dus is het voor de hand liggend dat je samen met een paard ook ‘iets’ met leiderschapsontwikkeling of coaching doet.

Waarom voor is deze studiedag iets voor jou?
Als je de behoefte voelt om dat ‘iets’ steviger te maken, meer basis te geven, is deze Studiedag van Leaders een must.
Je merkt dat je niet altijd even zeker in je schoenen staat en je zou best wat meer oefeningen in je ‘gereedschapskist’ willen hebben.

Wat gaan we doen?
Tijdens deze dag gaan we een aantal leiderschapsoefeningen leren in de praktijk en bespreken.  We zullen deze oefeningen samen met de paarden en elkaar oefenen. Als je vraagstukken hebt omtrent het leiderschap-coachen kan je deze inbrengen en is er ruimte om die te bespreken. De oefeningen die we doornemen kan je zowel in een leiderschap teamontwikkeling gebruiken als bij individuele coaching van managers/directeuren en ondernemers.We zijn met maximaal 4 deelnemers en minimaal 3

Doel van deze studiedag?
Na deze dag sta je stevig in je schoenen omdat je een rugzakje met oefeningen hebt, die je in kan zetten en ook om kan buigen naar de behoefte van jouw klant.

Opleider:
Carina vertelt je alles wat zij de afgelopen 14 jaar geleerd heeft bij het coachen met paarden van leidinggevende professionals.
Zij is van jongs af aan een paardenvrouw en een ondernemer in hart en nieren. Vanuit die beide rollen heeft zij ruime ervaring in het bedrijfsleven én met paarden. Zowel vanuit de sport als de spiegel die de paarden je geven.

Kosten en locatie
€250 per dag incl. lunch en drankjes plus een map met de oefeningen.
De locatie is in Heiloo

Datum studiedag
Deze keer draaien we het om. Geef jij aan wanneer je kan/wil dan gaan we er nog maximaal drie andere collega's bij zoeken.
De opties:
Zondag 1 mei / Maandag 9 mei / Dinsdag 10 mei / Donderdag 12 mei / Dinsdag 17 mei / Vrijdag 20 mei